Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

El Govern defensa que ha actuat davant les “cues puntuals” per obtenir la T-Mobilitat i que ja s’han reduït

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El conseller de Territori, Juli Fernàndez, ha defensat que el Govern ha actuat davant les “cues puntuals” per obtenir la T-Mobilitat, necessària per acollir-se a la T-Jove. En el marc del ple del Parlament, el conseller ha dit que una gran majoria, el 80%, havia fet la petició a través d’Internet i que només un percentatge petit “ha esperat fins al final i s’ha trobat amb acumulacions”. “En el moment que hi ha cues, el Govern actua incrementant punts i informadors. Després de la setmana passada, aquestes cues puntuals i no generalitzades s’han vist reduïdes”, ha dit per després afegir que les cues “han estat més de les que havien de ser però no de 8 hores”.

Així mateix, el conseller ha posat en valor que per fi està en marxa la T-Mobilitat després de 8 anys de retard. Un sistema que, segons ha dit, suposa una “transformació profunda” perquè amb la T-Jove fins als 30 anys es paguen 40 euros trimestralment per les sis zones.

Publicitat

Per la seva banda, la diputada de Junts Cristina Casol ha qualificat la situació de “col·lapse, mala gestió i incompetència” i ha lamentat que l’executiu català “centrifugui la responsabilitat als ciutadans”. A més, ha afegit que l’opció de demanar la T-Mobilitat via pàgina web no és fàcil perquè, segons ha dit, “també està col·lapsada”.

 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió