Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

El Govern crea un òrgan per coordinar amb el Procicat l’alleugeriment de restriccions pel coronavirus

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts la creació d’una comissió delegada en matèria de covid-19 que coordinarà amb el Procicat les mesures que es prenguin a mesura que avanci […]

Avatar
Agències 08/06/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts la creació d’una comissió delegada en matèria de covid-19 que coordinarà amb el Procicat les mesures que es prenguin a mesura que avanci la desescalada. L’organisme, que encapçalarà el president de la Generalitat, Pere Aragonès, analitzarà l’alleugeriment de les restriccions en vigor per la pandèmia de covid-19. En l’actual context de millora progressiva de les dades epidemiològiques i d’avenç de la vacunació, la comissió analitzarà les propostes de les conselleries i el seu impacte econòmic i social abans de remetre-les al Procicat perquè les autoritzi.

A més d’Aragonès, que la liderarà, la comissió també estarà formada pel vicepresident, Jordi Puigneró; i els consellers de Presidència, Laura Vilagrà; Salut, Josep Maria Argimon, i Interior, Joan Ignasi Elena, que en seran vocals. Hi podran assistir amb veu però sense vot els titulars dels departaments afectats per les mesures que s’hagin d’adoptar i els secretaris generals d’Interior i Salut, així com el secretari de Salut Pública. Les reunions seran telemàtiques i les convocarà elpresident.