Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

El Govern convoca Renfe i Adif a una reunió per l’avaria a l’R2 Sud per demanar “mesures extraordinàries” i “solucions”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El conseller de Territori, Juli Fernández, ha anunciat que el Govern ha convocat Renfe i Adif a una reunió per l’avaria a l’R2 Sud del dimarts i les incidències que s’hi han sumat aquest dimecres. Durant la sessió de control al Govern al ple del Parlament, Fernàndez ha explicat que volen reunir-s’hi aquest mateix matí perquè “expliquin què pensen fer per resoldre la situació i per saber quines mesures extraordinàries posaran”. En aquest punt, s’ha queixat que fins ara el titular del servei no ha ofert “cap mesura alternativa”, sinó que ho ha hagut de fer la Generalitat, i ha insistit que “la gent vol solucions”.

(Actualitza amb informació sobre la trobada conjunta entre el Govern, Renfe i Adif a les 15 hores)

Publicitat

Fernàndez ha fet aquesta intervenció responent a una pregunta del PSC i ha aprofitat per dir-los que “haurien de demanar disculpes en nom del PSC” a la gent que està patint les afectacions per les incidències. “Lliçons dels que fan que hi hagi un caos vuit de cada deu dies, poques”, ha etzibat.

La reunió entre el departament de Territori i les empreses Adif i Renfe se celebrarà a les 15 hores a porta tancada, ha informat el Govern. Malgrat que inicialment es preveia fer dues reunions per separat, finalment Renfe i Adif han preferit fer una trobada conjunta. L’executiu preveu valorar el contingut de la trobada amb la premsa un cop acabada la cita.

Fonts de Renfe han indicat a l’ACN que tenen “moltes reunions” habitualment amb la Generalitat i que “la coordinació és absoluta”. En aquest sentit, han emmarcat la trobada en la pràctica “habitual” d’intercanvi d’informacions, i no com una cita extraordinària. “Des d’ahir al matí que tenim un contacte continu amb la Generalitat per informar de totes les modificacions del servei”, han indicat des de la companyia ferroviària.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió