Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

El Govern confia enllestir en sis mesos els estudis previs per a la remodelació del port de Comiols

ACN Tremp.-El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha confirmat que el projecte de Comiols “no està aturat” i ha assenyalat que el Govern “hi està treballant”. Gavín ha explicat […]

Avatar
Agències 04/12/2019

ACN Tremp.-El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha confirmat que el projecte de Comiols “no està aturat” i ha assenyalat que el Govern “hi està treballant”. Gavín ha explicat que Territori i Sostenibilitat confia tenir enllestits els estudis previs i anàlisis d’alternatives en un termini d’uns sis mesos. Actualment, s’està en fase d’estudi d’alternatives i tot el que això comporta com ara estudis geològics, encaix paisatgístic i anàlisi de costos. Així els ho ha comunicat Isidre Gavín als presidents comarcals del Jussà i el Sobirà, Josep M. Mullol i Carles Isus, donat que el Govern vol que el territori estigui informat de tot el procés. Aquesta es tracta d’una històrica reivindicació del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà per apropar aquestes comarques a Barcelona.

Gavín ha reconegut que es tracta d’un projecte “molt costós” però que “la determinació del Govern hi és tota” per tirar-lo endavant. El secretari d’Infraestructures ha dit que és un projecte que no es pot fer de pressa donat que requereix un pressupost públic “molt elevat”. Tot i això, el Govern hi “està treballant” ha insistit Gavín.