Dissabte, 24 de setembre de 2022 - Edició 1521
La República

El Govern condemna les agressions de Gràcia i d’Esplugues i adverteix que perseguirà “l’odi i la discriminació”

ACN Barcelona.-Tant el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, com el departament d’Igualtat i Feminismes han condemnat les dues agressions, una homòfoba al districte de Gràcia i una sexual a Esplugues […]

Agències 24/06/2021

ACN Barcelona.-Tant el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, com el departament d’Igualtat i Feminismes han condemnat les dues agressions, una homòfoba al districte de Gràcia i una sexual a Esplugues de Llobregat, denunciades durant la revetlla de Sant Joan a través de les xarxes socials. Elena ha fet dues piulades a través de Twitter tot assegurant que mentre passin situacions com aquestes “no podem parlar de normalitat”. Davant d’això, el conseller ha anunciat que perseguiran “l’odi i la discriminació amb tota l’energia” i que acompanyaran a les víctimes. “El fanatisme és una forma d’intolerància en què el menys rellevant, és allò que defenses”, ha reflexionat.

En el mateix sentit s’ha expressat el departament d’Igualtat i Feminismes, a través de la mateixa xarxa social, que ha recordat a les víctimes de les agressions LGTBI-fòbiques i de la violència masclista no estan soles. La conselleria ha reiterat que pel primer col·lectiu hi ha el Servei d’Atenció Integral LGTBI (SAI) i que per les víctimes de la violència masclista una xarxa d’assessorament a tot el territori.