Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

El Govern comprarà 8 sirenes d’avís de risc químic i 3 estacions meteorològiques per 332.500 euros

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts la despesa per comprar aquest any 8 sirenes d’avís a la població en cas de risc químic i 3 estacions meteorològiques per instal·lar-les […]

Avatar
Agències 29/06/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts la despesa per comprar aquest any 8 sirenes d’avís a la població en cas de risc químic i 3 estacions meteorològiques per instal·lar-les durant el 2022 i integrar-les a la Xarxa d’Alarmes i Comunicacions de Protecció Civil. La despesa té un import total de 332.523,73 euros i correspon a un contracte pluriennal a càrrec del pressupost del Departament d’Interior. Els equipaments s’instal·laran a Vila-seca, Tarragona, el Prat de Llobregat, Constantí i Salou. De les vuit sirenes, cinc són omnidireccionals i sonen més alt, mentre que la resta té una cobertura limitada a 180 graus.

En concret, a Vila Seca s’instal·larà una sirena al polígon Industrial Alba i una sirena i una estació meteorològica al barri de la Plana. També s’instal·larà una sirena i una estació meteorològica al polígon industrial Les Gavarres de Tarragona, i a la zona oest del nucli urbà de Salou. Al polígon industrial Pratenc del Prat de Llobregat s’instal·laran tres sirenes, i al polígon industrial de Constantí una altra.