Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

El Govern assegura que no posarà impediments per tirar endavant el Corredor 5G del Mediterrani

ACN Barcelona.-El Govern vol tirar endavant el Corredor 5G del Mediterrani. La portaveu de l’executiu, Meritxell Budó, ha afirmat en la roda de premsa d’aquest dimarts al migdia a Palau, […]

Avatar
Agències 17/09/2019

ACN Barcelona.-El Govern vol tirar endavant el Corredor 5G del Mediterrani. La portaveu de l’executiu, Meritxell Budó, ha afirmat en la roda de premsa d’aquest dimarts al migdia a Palau, posterior al Consell Executiu, que la Generalitat no posarà entrebancs al projecte perquè és “una bona oportunitat”. “No serà el Govern qui posi impediments”, ha apuntat la consellera de Presidència, després que el ministeri d’Exteriors truqués la Comissió Europea per bloquejar la signatura de l’acord. Budó ha subratllat que si hi ha alguna qüestió d’error i forma el Govern facilitarà el que s’hagi de resoldre per tirar endavant la iniciativa.

Segons un informe del ministeri -avançat per Catalunya Ràdio aquest dimarts-, el document que s’havia de signar no s’adequava al llenguatge jurídic. El departament que lidera Josep Borrell proposa modificacions com ara parlar de Catalunya com a regió o part signant, i no com a país, i que no es parli de ministeri ni de ministre, sinó de departament i cap de departament.