Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

El Govern aprova una dotació de 2,6 MEUr per desenvolupar programes de formació i inserció

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Govern ha aprovat aquest dimarts una dotació econòmica de 2.625.000 euros per atendre la convocatòria de subvencions a centres educatius per al desenvolupament de programes de formació i inserció (PFI) per al pròxim curs 2023-2024. Els PFI s’adrecen a joves d’entre 16 i 21 anys que no han finalitzat l’Educació Secundària Obligatòria. En el marc del pla de xoc contra l’abandonament escolar, són el primer nivell de qualificació dins dels estudis de formació professional i s’adscriuen a diferents famílies professionals.

L’alumnat dels programes de formació i inserció reben un acompanyament i una tutorització. Els aprenentatges estan vinculats amb l’entorn proper i inclouen pràctiques en empreses. Amb els PFI, d’una banda, es facilita la continuïtat formativa dins de la formació professional i, de l’altra, l’aprenentatge de les competències transversals i professionals necessàries per al món del treball.

Publicitat

En l’actual curs 2023-2024 hi ha un total de 6.249 alumnes matriculats als diferents PFI, i el Departament d’Educació ha ofert de cara al curs que ve un total de 200 grups en la preinscripció, fet que suposa 61 grups més que l’any anterior.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió