Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El Govern aprova un conveni amb la Universitat d’Andorra per a la formació de llevadores

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat subscriure un conveni de col·laboració entre la Generalitat, mitjançant el Departament de Salut, l’Institut Català de la Salut i la Universitat d’Andorra, per a la […]

Avatar
Agències 02/03/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat subscriure un conveni de col·laboració entre la Generalitat, mitjançant el Departament de Salut, l’Institut Català de la Salut i la Universitat d’Andorra, per a la formació d’estudiants d’Andorra en l’especialitat d’infermeria obstetricoginecològica (llevadoria). El programa inclou l’ensenyament teòric impartit per Salut en aquesta especialitat i les pràctiques clíniques desenvolupades en un hospital acreditat per a la formació de llevadores. D’aquesta manera, es satisfà la voluntat de la universitat andorrana de potenciar la qualitat i la innovació i incrementar així el valor afegit a la formació dels seus professionals.

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, centre dependent de l’ICS, facilitarà, coordinarà i gestionarà la tutorització de la formació clínica, avaluarà les activitats docents i tramitarà les certificacions corresponents a les persones en formació d’Andorra en l’especialitat de llevadoria.