Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

El Govern aprova la representació de la Generalitat a la Comissió d’Ordenació Territorial Metropolitana de Barcelona

ACN Barcelona.-El Consell Executiu ha aprovat aquest dimecres la representació de la Generalitat a la Comissió d’Ordenació Territorial Metropolitana de Barcelona. Aquesta comissió es va crear com a òrgan col·legiat […]

Avatar
Agències 29/01/2020

ACN Barcelona.-El Consell Executiu ha aprovat aquest dimecres la representació de la Generalitat a la Comissió d’Ordenació Territorial Metropolitana de Barcelona. Aquesta comissió es va crear com a òrgan col·legiat de participació per elaborar el Pla territorial metropolità de Barcelona, que finalment es va aprovar el 2010. Des de llavors, la Comissió constitueix un fòrum de debat i reflexió al voltant del fet metropolità. Tot i que la Generalitat va aprovar la seva representació en aquest òrgan el 2007, les diverses reestructuracions dels departaments del Govern produïdes al llarg dels anys feien necessari adaptar-ne la composició, ha afirmat l’executiu.

Els representants seran el responsable del departament competent en matèria d’ordenació territorial, que n’exerceix la presidència; el representant de l’òrgan administratiu competent en matèria d’ordenació territorial, que n’exerceix la vicepresidència; quatre persones en representació del departament competent en matèria d’ordenació territorial; la delegació territorial corresponent del Govern de la Generalitat; una persona en representació del departament competent en matèria de demarcació territorial; una persona en representació del departament competent en matèria de patrimoni immobiliari; una persona en representació del departament competent en matèria d’indústria i el representant del departament competent en matèria d’agricultura.