Dijous, 25 de febrer de 2021 - Edició 945
La República

El Govern aprova inversions per a accions de salut pública a Barcelona

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat autoritzar el Departament de Salut a realitzar despeses amb càrrec a pressupostos d’exercicis futurs, per un import total de 32 milions d’euros. La inversió es […]

Avatar
Agències 23/02/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat autoritzar el Departament de Salut a realitzar despeses amb càrrec a pressupostos d’exercicis futurs, per un import total de 32 milions d’euros. La inversió es durà a terme en el marc d’un conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, el Consorci Sanitari de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència de Salut Pública de Barcelona per desenvolupar serveis de salut pública a la ciutat, durant el període 2021-2024.

Des de l’any 2005, la Generalitat contribueix al finançament dels serveis que presta l’Agència de Salut Pública de Barcelona. D’una banda, en matèria de salut pública i, d’altra, en matèria de drogodependències que es deriven del Pla Nacional de Drogues, els quals se sustenten anualment en convenis específics.En els serveis que presta s’hi inclouen la prevenció i promoció de la salut; els sistemes d’informació; l’atenció a les drogodependències; l’administració sanitària i la recerca i la docència, així com la vigilància i el control epidemiològic i ambiental dels aliments i establiments alimentaris i de les plagues urbanes, entre altres.