Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

El Govern aprova atorgar una subvenció de 2 MEUR a Creu Roja per ajudar a famílies amb infants i joves a càrrec

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts atorgar una subvenció de 2 milions d’euros a Creu Roja per cobrir les necessitats materials bàsiques de famílies en situacióde pobresa amb infants […]

Avatar
Agències 14/09/2021

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts atorgar una subvenció de 2 milions d’euros a Creu Roja per cobrir les necessitats materials bàsiques de famílies en situacióde pobresa amb infants i joves a càrrec. La dotació, per a l’exercici 2021, ajudarà a fer front als efectes de la pandèmia provocada per la covid-19 sobre persones vulnerables. La subvenció, atorgada pel Departament de Drets Socials, suposa articular un mecanisme de provisió i distribució d’ajudes econòmiques i lots deproductes alimentaris i d’higiene. L’acció s’adreça tant a població que ja està sent atesa per Creu Roja com a persones derivades de serveis socials locals o persones que demanen ajuda per primera vegada en punts d’atenció que Creu Roja té arreu del territori.

En aquests casos, a més d’establir un programa individualitzat de suport per part de Creu Roja, l’entitat haurà d’informar, com a mínim, a serveis socials.