Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

El Govern aporta 400.000 euros a la Sala Beckett per finançar les seves activitats durant el 2019

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts concedir una subvenció a la Fundació Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia per un import de 400.000 euros per finançar les activitats de la […]

Avatar
Agències 09/07/2019

ACN Barcelona.-El Govern ha aprovat aquest dimarts concedir una subvenció a la Fundació Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia per un import de 400.000 euros per finançar les activitats de la Sala Beckett durant l’any 2019. Situada al barri del Poblenou de Barcelona, la Sala Beckett, com ha ressaltat l’executiu, és “un espai de referència en la creació, formació i experimentació teatral, dedicat especialment a la promoció de la dramatúrgia contemporània i la difusió de l’autoria teatral catalana”. El Govern ha destacat que és un punt de trobada de dramaturgs amb creadors escènics i amb professionals de diferents àmbits i disciplines.

La Fundació Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia és l’òrgan rector de la Sala Beckett. Compta amb un patronat format per 12 dramaturgs i vetlla per l’acompliment dels objectius fundacionals i garanteix la transparència i el funcionament democràtic de l’entitat.