Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

El Gastronòmic Fòrum Barcelona preveu una edició de “rècord” amb el 80% d’espais reservats mig any abans

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’organització del Gastronòmic Fòrum Barcelona preveu que la propera edició, que se celebrarà del 6 al 8 de novembre de 2023, sigui la més gran de la història amb més de 350 empreses expositores i un creixement del 20% de l’oferta expositiva respecte la darrera edició. En un comunicat han explicat que davant “l’excel·lent” ritme de contractació amb més del 80% de superfície expositiva reservada mig any abans de la celebració, es fa preveure que sigui una edició de “rècord”. El tema central del fòrum serà la biodiversitat a la cuina i, de nou s’hi podran veure demostracions, ponències, premis i concursos. El saló comptarà amb les principals empreses de foodservice i petits productors enogastronòmics de proximitat.

Enguany, la cocteleria i els destil·lats tindran un espai d’exposició i es faran activitats específiques al nou sector FòrumBar. Al saló també quedarà palès el moment de canvis profunds que viu la cuina, on conviuen models de negoci clàssics amb altres formats de restauració més casual i adaptats als gustos dels nous consumidors, així com una gran diversitat d’estils culinaris.

Publicitat

Entre d’altres, es destacaran la cuina del foc viu -com a tècnica central a través de diferents aparells com graelles – i el nou rebost, una oferta creixent de productes elaborats, fermentats i conserves,  fets pels mateixos xefs per a les seves cuines.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió