Dimarts, 26 d'octubre de 2021 - Edició 1188
La República

El Foyer del Liceu acull la gala ajornada dels 20ns Premis Ràdio Associació

ACN Barcelona.-La gala dels 20ns Premis Ràdio Associació s’ha pogut celebrar finalment aquest dijous al Foyer del Liceu, amb públic restringit i limitat als organitzadors, jurat, autoritats i premiats. La […]

Avatar
Agències 08/10/2020

ACN Barcelona.-La gala dels 20ns Premis Ràdio Associació s’ha pogut celebrar finalment aquest dijous al Foyer del Liceu, amb públic restringit i limitat als organitzadors, jurat, autoritats i premiats. La trobada, que d’altra banda s’ha pogut seguir per streaming, es va haver de suspendre el 25 de març per la pandèmia i no ha estat fins avui que els premiats han pogut alçar el guardó. Entre els professionals i espais distingits d’aquesta edició hi ha els periodistes de tribunals Anna Punsí (SER-Catalunya), Maria Núria Revetlle (Catalunya Ràdio) i Benet Íñigo (RAC1), ‘La Marató’ de TV3 i Catalunya Ràdio, el magazine de cap de setmana ‘Via Lliure’, de RAC1, i el programa local ‘Un dia Més’, d’UA1 Lleida Ràdio, entre altres.

Els 20ns Premis Ràdio Associació han guardonat aquesta edició com a millor professional els periodistes de tribunals Anna Punsí, de SER-Catalunya; Maria Núria Revetlle, de Catalunya Ràdio; i Benet Íñigo de RAC1.El periodista Esteve Giralt, corresponsal de RAC1 a Tarragona, ha rebut el premi a l’excel·lència pel seu seguiment de les emergències a la zona. El Guardó 1924 se l’emporta ‘La Marató’ de TV3 i Catalunya Ràdio; el premi al millor programa de ràdio, ‘Via Lliure’ de RAC1; el millor programa de ràdio local ‘Un dia Més’ d’UA1 Lleida Ràdio, i el premi a la inclusió, ‘La Casa Ofala’ de Ràdio Begues. Manolo Oliveros ha rebut una menció d’honor, així com ‘El Balcó’ de SER-Catalunya.La gala dels 20ns Premis Ràdio Associació ha estat condicionada per la crisi sanitària, i fins i tot després d’havers-se ajornat més de mig any s’ha hagut de celebrar gairebé sense públic i seguint tots els protocols de seguretat contra la covid-19. L’esdeveniment ha tingut lloc al Foyer del Liceu i l’han conduit els Òscars (Òscar Andreu i Òscar Dalmau).