Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

El fons CBRE Global Investors compra un campus d’oficines de 15.439 metres quadrats en el 22@

ACN Barcelona.-El fons CBRE Global Investors ha comprat el campus d’oficines ‘Z Green Oasis’ en el districte del 22@ de Barcelona a Glenwell Group en una operació privada. L’actiu té […]

Avatar
Agències 19/07/2021

ACN Barcelona.-El fons CBRE Global Investors ha comprat el campus d’oficines ‘Z Green Oasis’ en el districte del 22@ de Barcelona a Glenwell Group en una operació privada. L’actiu té una superfície de 15.439 metres quadrats i consta de tres edificis de nova construcció integrats en tres naus modernistes rehabilitades. L’espai disposa també de més de 5.000 metres quadrats de zones verdes i terrasses exteriors, així com punts de recàrrega de vehicles elèctrics. El projecte, dissenyat per l’estudi d’arquitectura BCA, està previst que estigui llest per al tercer trimestre de 2023.

“Serà un actiu adaptat als últims requeriments d’inquilins moderns, amb una demanda creixent per espais flexibles i corporatius, però amb menor densitat d’ús. Barcelona és un dels mercats més dinàmics d’Europa i el 22@ un dels sub mercats més atractius, per la qual cosa preveiem un creixement superior a la mitjana i una sòlida rendibilitat de l’actiu”, ha assegurat el responsable de Transaccions per a Espanya i Portugal de CBRE Global Investors, Antonio Roncero.