Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

El fons alemany KGAL compra la Torre Esteve a Barcelona en la seva primera operació a l’Estat

ACN Barcelona.-El fons alemany KGAL Investment Management GmbH & Co.KG ha adquirit la Torre Esteve a Barcelona en la seva primera operació a l’Estat. L’edifici, fins ara propietat d’Iberdrola Immobiliària, […]

Avatar
Agències 29/06/2021

ACN Barcelona.-El fons alemany KGAL Investment Management GmbH & Co.KG ha adquirit la Torre Esteve a Barcelona en la seva primera operació a l’Estat. L’edifici, fins ara propietat d’Iberdrola Immobiliària, té una superfície bruta de 19.423 metres quadrats distribuïda en tretze plantes d’oficines i una planta de locals comercials. Actualment, l’edifici està principalment ocupat per Laboratoris Esteve i el Col·legi de Registradors de la Propietat i Mercantils d’Espanya i l’operació ha estat assessorada per Colliers. Amb aquesta transacció, la inversió en oficines a Barcelona supera els 600 milions d’euros durant el primer trimestre, molt per sobre dels 290 milions invertits en el mateix període de 2020.

L’immoble forma part de BCNFira District, el major complex d’oficines en desenvolupament a la capital catalana. El districte està integrat per quatre edificis de nova construcció que sumen més de 90.000 metres quadrats. “KGAL ha sabut aprofitar les oportunitats que ofereix el mercat d’oficines de Barcelona i, en concret, Barcelona Fira District”, ha assegurat el Managing Director de l’oficina de Barcelona de Colliers, Germán Fernández.El fons alemany compta amb una cartera d’actius sota gestió superior a 11.000 milions d’euros i actius sota administració de més de 4.000 milions d’euros. KGAL té presència en el sector immobiliari i altres àmbits com l’energia o l’aviació.