Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

El film pòstum de Villaronga ‘Loli Tormenta’ s’estrenarà el 31 de març

ACN Barcelona – La pel·lícula pòstuma del director de cinema Agustí Villaronga s’estrenarà als cinemes el 31 de març. Caramel Films i Youplanet Pictures han concretat la data d’estrena de […]

Agències 31/01/2023

ACN Barcelona – La pel·lícula pòstuma del director de cinema Agustí Villaronga s’estrenarà als cinemes el 31 de març. Caramel Films i Youplanet Pictures han concretat la data d’estrena de ‘Loli Tormenta’, un film protagonitzat per Susi Sánchez amb els debutants Joel Gálvez, Mor Ngom, Maria Anglada Sellarés i amb Celso Bugallo, Fernando Esteso, Pepa Charro i Meteora Fontana. El film es va rodar el passat estiu en diferents localitzacions de Barcelona i compta amb un guió de Mario Torrecillas i de Villaronga en una història humanista en clau de comèdia. La pel·lícula se centra en la Lola, una moderna i caòtica àvia que es fa càrrec de l’Edgar i en Robert després de la mort de la seva filla. Però l’Alzheimer complicarà el futur de la família.

I és que els nens voldran evitar anar en un centre d’acollida i es faran càrrec d’ella amb un gran enginy i amb fantasia. Per aconseguir-ho hauran d’enfrontar-se a molts obstacles, tal com ho fa un dels nens en les seves competicions d’atletisme.

‘Loli Tormenta’ és una producció de Irusioin i Vilaüt Films i 3.00 obstáculos AIE que compta amb la participació de RTVE, TV3 i Movistar+.