Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

El FIC-CAT s’ajorna fins a la tardor per la crisi de la covid-19

ACN Roda de Berà.-El Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT) de Roda de Berà (Tarragonès) canvia les dates de la tretzena edició per la crisi de la covid-19. El […]

Avatar
Agències 06/04/2020

ACN Roda de Berà.-El Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT) de Roda de Berà (Tarragonès) canvia les dates de la tretzena edició per la crisi de la covid-19. El certamen, que se celebra habitualment al juny –enguany del 6 al 13- , s’ajorna per a la tardor. Les noves dates són del 26 de setembre al 3 d’octubre d’enguany però el nou calendari seguirà condicionat a l’evolució de la pandèmia i les recomanacions que donin les autoritats. A conseqüència d’aquesta alteració, la selecció oficial es farà pública el pròxim dilluns 27 d’abril en lloc del 6 d’abril, com estava previst. També la convocatòria per al Programa Nova Crítica, allarga el període d’inscripcions fins al dia 10 d’agost.

D’altra banda, el Concurs Jove 48 Hores se celebrarà el cap de setmana del 4 al 6 de setembre. Les inscripcions s’obriran el 6 de juliol.