Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

El festival Moujuïc es trasllada al mes de maig en la seva tercera edició

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Moujuïc, el festival que apropa la dansa i el moviment a nous públics, es trasllada a la primavera en la seva tercera edició i se celebrarà el 20 i 21 de maig al Castell de Montjuïc. Moujuïc proposa una programació per a tots els públics, amb artistes i companyiers com ara Los Informalls, Joan Català, Manolo Alcántara, Quim Bigas o Lara Brown. El certamen destaca que vol reforçar el seu compromís d’apropar els llenguatges del cos, el moviment i les arts vives a tothom, també per aquells sectors de la població que se’n senten exclosos i als marges. L’edició passada es va celebrar a mitjans de setembre.

Durant el cap de setmana del 20 i 21 de maig, el Castell de Montjuïc acollirà una àmplia programació que inclou no només espectacles, seleccionats expressament amb l’objectiu de fer la dansa accessible a tothom, sinó també residències, obertures de procés (tant de creació com comunitaris) i un taller infantil. 

Publicitat

Els organitzadors han destacat que la tria de propostes s’ha realitzat en un diàleg entre els equips de la Fàbrica de Creació de dansa i arts vives, El Graner, i el Castell de Montjuïc, dos equipaments de ciutat i que, alhora, comparteixen territori així com la voluntat i el compromís d’articular-lo.

La triple combinació d’espais no convencials, d’un equip i espai de mediació i d’uns llenguatges i propostes concebudes com a punt de partida i porta d’accés és el tret distintiu i la raó de ser del festival. Espais on construir noves experiències entorn de les arts i la cultura.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió