Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

El Festival Jazz Antic de Sitges amplia la programació de 4 a 5 dies per oferir una vintena de concerts

ACN Sitges – El Festival Jazz Antic de Sitges ha ampliat de 4 a 5 dies la programació de la seva 9a edició que se celebrarà del 6 al 10 […]

Agències 31/03/2022

ACN Sitges – El Festival Jazz Antic de Sitges ha ampliat de 4 a 5 dies la programació de la seva 9a edició que se celebrarà del 6 al 10 d’abril. El certamen, que estrena el Mercat Vell com a seu principal, oferirà una vintena de concerts de bandes emergents de Catalunya i de la resta de l’estat i amb projecció internacional. El festival arrencarà amb la jornada dedicada al jazz Manouche. Un dels plats forts serà, com és tradicional, la Parade 2022 Jazz Antic Sitges el 9 d’abril, a les 19 hores, amb gran part dels músics del festival d’enguany. El recorregut començarà a la Plaça de l’Ajuntament i finalitzarà al carrer Francesc Gumà. També destaca l’actuació el 8 d’abril de la cantant i compositora australiana Sharon Barnett i la d’Èlia Bastida Trio el 7.

Altres propostes remarcables són les audicions escolars, adreçades a l’alumnat de primer i sisè de primària per divulgar els orígens del jazz de Nova Orleans que enguany es faran a la Societat Recreativa El Retiro, i el concert de Ràdio Sitges (dijous 7 d’abril, a les 22 h al Mercat Vell) amb els col·laboradors del programa Sitjazz de l’emissora musical i cultural Ràdio Sitges entre els quals hi ha el saxo i contrabaixista, Joan Chamorro; el bateria sitgetà, Pinyu Martí, i el contrabaixista sitgetà, Joan Pinós, entre d’altres.