Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

El Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages tindrà com a protagonistes artistes de la comarca

ACN Sant Fruitós de Bages.-El Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages tindrà com a protagonistes els artistes de la comarca. Enguany el certamen, que arrenca el […]

Agències 14/06/2021

ACN Sant Fruitós de Bages.-El Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages tindrà com a protagonistes els artistes de la comarca. Enguany el certamen, que arrenca el 8 de juliol als jardins de Sant Benet de Bages, inclourà tres concerts: Manel Camp amb ‘Zefiro torna’, un espectacle únic dins la gira dels 75 anys d’aniversari del pianista manresà; el concert dels pianistes Eudald Buch i Vladislav Bronevetzky; i l’espectacle ‘Emili Vendrell: la veu del poble’ del tenor sallentí Roger Padullés, acompanyat pel pianista Jordi Armengol i amb la lectura de textos de l’actor Ferran Frauca.

Manel Camp amb ‘Zefiro torna’ obrirà, el 8 de juliol, el festival. Ho farà amb un muntatge que se situa entre el barroc i el jazz, i on interpretarà peces de Monteverdi, Falconieri, Bach, Corelli, entre d’altres. Camp estarà acompanyat pel trompetista Matthew Simon, la cantant Gemma Abrié i l’Ensemble Méridien Barcelona.El dijous 15 de juliol serà el torn dels artistes emergents. Pujaran dalt de l’escenari el pianista Eudald Buch, qui ja va oferir un concert en format virtual en la passada edició, Emma Stratton i Ot Ortega. Estaran acompanyants a l’escenari pel pianista Vladislav Bronevetzky, la mezzosoprano Mireia Pintó i la soprano Alexandra Gladysheva. Interpretaran obres de Bach, Busoni, Weber, Rachmàninoff i Donizetti.La tercera proposta portarà al tenor sallentí Roger Padullés amb l’espectacle ‘Emili Vendrell: la veu del poble’, acompanyat pel pianista Jordi Armengol i amb la lectura de textos de l’actor Ferran Frauca.En aquesta edició, com a novetat, hi haurà un tast de vins dels cellers Abadal, Collbaix i Sant Miquel d’Oló, un cop acabats els concerts.