Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí s’ajorna fins al juny del 2021 pel coronavirus

ACN Torroella de Montgrí.-El Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí (FIMAG) no es farà del 3 al 7 de juny com estava previst pel coronavirus i s’ajorna fins […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Torroella de Montgrí.-El Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí (FIMAG) no es farà del 3 al 7 de juny com estava previst pel coronavirus i s’ajorna fins a l’any vinent. Des de l’Ajuntament i l’empresa gestora Massís del Montgrí expliquen que s’ha decidit per la “greu crisi sanitària i la incertesa de la seva evolució” que no ofereixen prou garanties per celebrar una nova edició d’aquí a dos mesos. “Malgrat ser el festival on tot és possible, l’imaginable i l’inimaginable, el FIMAG 2020 no ha trobat la vareta màgica que permeti celebrar l’edició d’enguany”, expliquen en un comunicat. El certamen, que aplega entre 10.000 i 15.000 persones, ja havia venut entrades de la gala amb la participació de noms com Raúl Alegría i Sebastién Déthise.

“Malgrat tenir-ho tot a punt i haver venut un important nombre d’entrades, s’ha hagut d’acordar la suspensió”, es detalla en un comunicat de l’Ajuntament de Torroella de l’empresa gestoria Massís del Montgrí. Ho fan per responsabilitat i anuncien que ja es treballa en l’edició del 2021 que es farà del 4 al 6 de juny. S’intentarà mantenir la programació que estaven a punt de presentar en els pròxims dies.En el comunicat, assenyalen que la suspensió és un “cop dur” per un projecte que s’ha convertit e en un referent de la màgia a Catalunya en les vuit edicions. I agraeixen el suport del públic, patrocinadors i institucions per la confiança alhora que subratllen que la prioritat ara és la salut pública i que cal centrar els esforços en això. També expliquen que es retornaran els imports de les entrades que ja s’hagin adquirit de forma automàtica i a través del mateix canal de compra (el web del festival). Es tracta de la Gran Gala Internacional prevista el 5 de juny amb Raúl Alegría, Sebastién Déthise, Sergi Armentano, Léa Kyle i Raül Black i l’espectacle de Jorge Blass el 7 de juny.