Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

El Festival EVA 2020 reprogramarà els espectacles del Penedès entre juliol i octubre

ACN Vilafranca del Penedès.-El Festival EVA (En Veu Alta) reprogramarà els espectacles inicialment previstos pel mes de juny al Penedès, i els traslladarà a noves dates entre els mesos de […]

Avatar
Agències 16/04/2020

ACN Vilafranca del Penedès.-El Festival EVA (En Veu Alta) reprogramarà els espectacles inicialment previstos pel mes de juny al Penedès, i els traslladarà a noves dates entre els mesos de juliol i octubre. L’organització ha anunciat aquest canvi degut a “l’excepcionalitat de les circumstàncies actuals”, derivades de la crisi del coronavirus. La 16 edició d’aquesta cita cultural estava prevista al Penedès del 5 al 14 de juny, i els organitzadors han destacat que treballen per reubicar els actes a cadascun dels 22 municipis participants, amb noves dates pendents de concretar. “L’objectiu és posar en valor la importància de la cultura, de la col·lectivitat, i generar espais de trobada amb propostes vinculades a la tradició oral”, subratllen els organitzadors.

La programació d’enguany la configuraven inicialment una seixantena d’actes, entre espectacles, formació i sessions de lectura en veu alta en 22 pobles de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i enguany també de l’Anoia. En els propers dies l’EVA anirà donant a conèixer els detalls de la nova programació, mentre, de moment, no ha comunicat cap canvi pel que fa a l’edició del Priorat, anunciada del 3 al 5 de juliol.