Divendres, 22 d'octubre de 2021 - Edició 1184
La República

El festival de Sitges programa per sorpresa l’estrena a Espanya de ‘Dashcam’, de Rob Savage

ACN Sitges.-La sessió sorpresa que el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya programa diumenge vinent a Sitges és l’estrena a Espanya de ‘Dashcam’, la tercera pel·lícula del director anglès […]

Avatar
Agències 14/10/2021

ACN Sitges.-La sessió sorpresa que el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya programa diumenge vinent a Sitges és l’estrena a Espanya de ‘Dashcam’, la tercera pel·lícula del director anglès Rob Savage, protagonitzada per la cantant Annie Hardy amb guió del mateix Savage juntament amb Gemma Hurley i Jed Sheperd. El film segueix una dona que viatja a Anglaterra des dels Estats Units per fugir del confinament i així seguir filmant el seu programa en streaming, ‘Band Car Show’. Tot d’una es veurà abocada a una situació terrorífica quan reculli amb el cotxe una dona amarada de sang. L’estrena espanyola del film tindrà lloc en dues sessions, la primera a l’Auditori a dos quarts de set i la segona el mateix dia al Retiro a dos quarts de nou.

‘Dashcam’ es va estrenar mundialment a la Midnight Madness de Toronto (TIFF) el setembre passat i va aconseguir el segon lloc en la votació del públic a la Millor pel·lícula de sessió de mitjanit. Segons expliquen des del Festival de Sitges, alguns mitjans l’han definit com “el ‘The Blair Witch Project’ de l’època d’internet”.Rob Savage acudirà presencialment a Sitges per presentar la pel·lícula i respondre les preguntes dels assistents en una sessió posterior a la projecció.