Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

El Festival de Porta Ferrada comptarà amb uns 2MEUR anuals els propers quatre anys i serà el “més elevat de la història”

ACN Sant Feliu de Guíxols.-El Festival de Porta Ferrada encara les quatre properes edicions més ambicioses del certamen musical amb un pressupost anual “superior als dos milions d’euros” gràcies al […]

Avatar
Agències 26/09/2019

ACN Sant Feliu de Guíxols.-El Festival de Porta Ferrada encara les quatre properes edicions més ambicioses del certamen musical amb un pressupost anual “superior als dos milions d’euros” gràcies al nou contracte de concessió de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). El regidor delegat del festival, Josep Savalls, ha detallat que es tracta del pressupost “més elevat de la història” ja que l’empresa concessionària haurà d’aportar un mínim de 1.250.000 euros l’any, a banda dels 380.000 que aporta l’Ajuntament. El Festival de Porta Ferrada seguirà sota la gestió de l’empresa The Project, després de ser l’única que optava al nou concurs de concessió de cara als propers quatre anys. El nou contracte marca un mínim de 40 espectacles en cada edició.