Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

El festival de gospel internacional, ‘One Heart’, celebrarà la seva primera edició a la Fabra i Coats

ACN Barcelona.-El festival de Gospel internacional, ‘One Heart’, celebrarà la seva primera edició el 13 i 14 d’abril a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, al barri de Sant […]

Avatar
Agències 04/04/2019

ACN Barcelona.-El festival de Gospel internacional, ‘One Heart’, celebrarà la seva primera edició el 13 i 14 d’abril a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu de Barcelona. Al certamen hi actuarà Donald Lawrence, una destacada figura del gospel, autor entre d’altres del famós ‘Giants’. També actuaran el Bazil Meade, referent del gospel europeu amb Annette Bowen i Rebecca Thomas. Així mateix, hi haurà espai per diferents activitats com tallers, xerrades, ‘open sesions’, ‘service’… El certamen oferirà dos concerts en els que hi haurà col·laboracions com els Messengers, la Sant Andreu Jazz Band, els Goizargi Gospel Choir (Euskadi) els Esclat Gospel Singers, així com OneHeart choir, un coral formada per tots aquells i aquelles que hagin participat al taller, i que dirigirà Donald Lawrence.

Per la Fabra i Coats hi passaran artistes provinents de Catalunya, Ses Illes, Madrid, País Basc, Canàries, Itàlia, Dinamarca, Alemanya, Irlanda, Holanda, França, Letònia, Suïssa i Kènia.