Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

El Festival Circ Cric tanca la seva 10a edició amb més de 25.000 assistents i més d’un centenar d’artistes

ACN Barcelona.-El Festival Circ Cric, celebrat a les carpes de Sant Esteve de Palautordera des del 22 de març, ha tancat la seva desena edició amb més de 25.000 assistents […]

Avatar
Agències 04/07/2019

ACN Barcelona.-El Festival Circ Cric, celebrat a les carpes de Sant Esteve de Palautordera des del 22 de març, ha tancat la seva desena edició amb més de 25.000 assistents que han assistit a la norantena de funcions programades per a públic adult i familiar. Així mateix, 4.000 persones han participat a la nova edició del Festival Internacional de Pallasses en el marc del certamen i les 22 jornades de circ i natura ‘Un dia al Circ Cric’ han rebut la visita de 10.000 escolarsde parvulari, primària i escoles especials.

En un comunicat, el Circ Cric ha destacat que el festival “fidelitza el seu públic i es reafirma en el sector com a festival de referència i punt de trobada dels seus professionals i consolida amb èxit el seu projecte d’unir circ i natura”. “El Circ Cric conforma una proposta única que aconsegueix atraure una gran afluència de públic combinant natura i cultura al peu del Montseny”, ha destacat Montserrat Trias, directora artística del festival.Les activitats d’aquesta desena edició acabaran aquest primer cap de setmana de juliol amb les visites i espectacle del Taller de Txo. La visita ofereix tres experiències: una passejada pel poblat dels follets, una visita al Taller del Titellaire i un espectacle de titelles.