Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

El festival Cantilafont a Sant Bartomeu del Grau ajorna la vuitena edició fins al juliol del 2021 per la covid-19

ACN Sant Bartomeu del Grau.-El festival Cantilafont de Sant Bartomeu del Grau (Osona) ajorna la vuitena edició que s’havia de fer el 17 i 18 de juliol i es trasllada […]

Avatar
Agències 20/05/2020

ACN Sant Bartomeu del Grau.-El festival Cantilafont de Sant Bartomeu del Grau (Osona) ajorna la vuitena edició que s’havia de fer el 17 i 18 de juliol i es trasllada al mateix mes de l’any que ve. Organitzat per l’Associació Voraviu Produccions Culturals, el Cantilafont és un festival cultural i gastronòmic que busca descentralitzar la cultura, allunyant-la de les grans ciutats. Cada any l’esdeveniment posa en valor els espais naturals i rurals del territori i aposta per una experiència global amb propostes musicals, arts escèniques i productes de proximitat. “L’actual incertesa generada per la COVID-19 fa que no es pugui realitzar la vuitena edició tal com s’havia ideat”, informen els organitzadors en un comunicat.

“Som gent d’abraçar, de compartir, de regalar somriures, de ferm compromís per la nostra terra i de viure de prop allò que tant ens agrada -la vida i la cultura- envoltats d’una postal de luxe, el Lluçanès. Però la situació actual fa que ens haguem de replantejar, com a petita entitat que som, la manera de seguir aportant propostes culturals de qualitat a casa nostra”, afirmen els organitzadors. Actualment ja es treballa per crear una edició a mida per al 2021, tot i que no descarta noves formes d’arribar al públic durant aquest any. També s’intentarà mantenir la programació que s’havia anunciat fins al moment, com és l’actuació de Núria Graham i el concert de Da Souza.Pel que fa a les entrades i abonaments ja adquirits, es podran utilitzar en l’edició del 2021. En el cas d’aquelles persones que prefereixin el retorn de l’import, rebran un correu electrònic amb les indicacions.