Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

El Festival Al Carrer de Viladecans recupera el seu format habitual i programa 80 actuacions de 35 companyies

ACN Viladecans – El Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans celebra entre l’ 1 i el 3 de juliol la 33a edició recuperant el seu format […]

Agències 28/06/2022

ACN Viladecans – El Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans celebra entre l’ 1 i el 3 de juliol la 33a edició recuperant el seu format habitual després de la pandèmia. Espais com la Plaça Saint Herblain, el Torrent Ballester o la Rambla Modolell acolliran 80 actuacions de 35 companyies, quatre de les quals locals. La programació fa un repàs de tot tipus de gèneres i formats, des d’instal·lacions lúdiques a dansa, passant per piromusicals o circ, que enguany té un protagonisme destacat. Destaquen les apostes pel circ contemporani de Circo Los i Circ Pistolet, que presentaran els seus nous muntatges, el clown esbojarrat de Pere Hosta, la dansa de Moveo o la sorprenent intervenció urbana d’Eléctrico28.

Pel que fa a les companyies de fora de Catalunya, alguns dels plats forts del festival vindran de la mà de la companyia basca Deabru  Beltzak, amb un espectacle de música i foc. També des del País Basc arriben la clown Maite Guevara, i la proposta de Zirkozaurre, la companyia estable d’aquest projecte de creació i formació ubicat al cor de Bilbao.