Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

El DOGC publica les noves restriccions a Vic i Manlleu per contenir els brots de covid-19

ACN Vic.-Les noves restriccions a Vic i Manlleu per contenir els brots de la covid-19 han entrat en vigor aquest dijous. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) […]

Avatar
Agències 01/10/2020

ACN Vic.-Les noves restriccions a Vic i Manlleu per contenir els brots de la covid-19 han entrat en vigor aquest dijous. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat les limitacions acordades dimecres pel Procicat, entre les quals hi ha, en l’àmbit de l’hostaleria i la restauració, l’eliminació del consum en barra en bars i restaurants, i la reducció de l’aforament, tant a l’interior com a l’exterior, a un 50%. També, pel que fa als actes religiosos i les activitats esportives, s’ha limitat l’assistència a la meitat. Les noves directrius, que inicialment s’aplicaran durant 15 dies, també fan una crida als veïns i veïnes a quedar-se a casa tant com puguin, reduir al màxim l’activitat social i limitar els contactes.

Amb les noves restriccions bars i restaurants hauran de tancar, com a màxim, a l’1 de la matinada. També recomanen, sempre que sigui possible, utilitzar el servei a domicili i comandes per emportar.En l’àmbit cultural, les activitats es podran seguir fent sempre que l’aforament no superi el 70%. Als comerços se’ls demana que evitin les aglomeracions i limitin els aforaments a 2,5 metres quadrats per persona.