Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

El DOGC publica la tornada al confinament comarcal

ACN Barcelona.-El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) d’aquest divendres publica la tornada al confinament comarcal. La resolució especifica que “queda limitada l’entrada i sortida de persones de […]

Avatar
Agències 09/04/2021

ACN Barcelona.-El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) d’aquest divendres publica la tornada al confinament comarcal. La resolució especifica que “queda limitada l’entrada i sortida de persones de cada comarca”. Entre les excepcions hi ha les competicions esportives autoritzades, els desplaçaments per activitats docents i d’intervenció socioeducativa per a l’atenció i formació a persones amb discapacitat, necessitats especials o situació de vulnerabilitat, així com les activitats extraescolars ja permeses fins ara. D’altra banda, es poden mantenir les colònies escolars sempre que es respecti el grup bombolla. La mateixa resolució recomana que els desplaçaments fora del domicili “es limitin en la mesura del possible”.

Pel que fa a les trobades socials, estan permeses les reunions de fins a sis persones tant en interior com en exterior i sempre i quan no se superin les dues bombolles de convivència. No hi ha límits per a convivents.