Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

El doctor Antoni Esteve assumeix la presidència de la Fundació Institut Guttmann, en substitució de Francesc Homs

ACN Barcelona.-El patronat de la Fundació Institut Guttmann ha impulsat un canvi dels seus estatuts per promoure la renovació dels seus membres i la limitació de mandats. Des d’ara, el […]

Avatar
Agències 29/06/2021

ACN Barcelona.-El patronat de la Fundació Institut Guttmann ha impulsat un canvi dels seus estatuts per promoure la renovació dels seus membres i la limitació de mandats. Des d’ara, el president només podrà ostentar el càrrec durant un periode màxim de vuit anys ininterromputs. A més, la reelecció d’un mateix patró s’estableix en un màxim de tres vegades consecutives, quan abans era il·limitat. D’aquesta manera, a partir d’aquest mes de juliol es farà una renovació total del patronat. El doctor Antoni Esteve, president d’Esteve Teijin HealthCare i d’AdSalutem Institute, serà el nou president en substitució de l’exconseller Francesc Homs, que deixa el càrrec després de dotze anys.

A més de la presidència també hi haurà relleu en tres dels vocals durant la segona meitat de l’any. Deixen el càrrec, Miquel Vilardell , Josep Arcas i Salvador Alemany per donar pas a la doctora Rosa M. Sebastián, directora del Parc de Recerca de la UAB; Núria Mas, directora de la càtedra de HealthCare Management de l’IESE, i el doctor Jordi Serra, cap del servei d’Hematologia de l’Hospital de Sant Pau. Des de la Fundació Institut Guttmann afirmen que encara que el model de governança i gestió actual havia estat “exitós”, els nous canvis han de permetre “continuar assolint l’excel·lència com a institució de referència i capdavantera en l’àmbit de la neurorehabilitació” a partir d’un model de govern corporatiu.