Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

El diàleg demana temps

ACN Barcelona.-La taula de diàleg, a les portades de dijous. ‘El Periódico’: “S’asseuen i parlen”. I en segon terme, el rebut de la llum: “La CNMC vigilarà que les elèctriques […]

Avatar
Agències 16/09/2021

ACN Barcelona.-La taula de diàleg, a les portades de dijous. ‘El Periódico’: “S’asseuen i parlen”. I en segon terme, el rebut de la llum: “La CNMC vigilarà que les elèctriques rebaixin la factura als usuaris”. ‘El Punt Avui’ també extreu les primeres conclusions de la taula de diàleg: “Sense terminis”. I lliga el tema amb les causes judicials pendents d’independentistes: “Torrent declara al TSJC i Costa no s’hi presenta”. ‘La Vanguardia’ destaca igualment la represa de la negociació bilateral entre el govern espanyol i el català a l’entorn del conflicte sobiranista: “Sánchez i Aragonès acorden dialogar sense sotmetre’s a terminis”. A sota, en clau europea: “Von der Leyen demana a Europa més ambició davant els EUA i la Xina”.

‘La Razón’ resumeix la taula de diàleg: “Sánchez y Aragonès, una negociación indefinida y hermética”. Al costat, la polèmica pel preu de l’energia: “Las eléctricas se desangran más de 17.000 millones”.’Ara’ apunta a una de les principals conclusions que han sortit de la trobada Sánchez-Aragonès a l’entorn de l’encaix entre Catalunya i Espanya: “Negociació sense terminis”. A sota, notícia d’actualitat religiosa: “Montserrat escull Manel Gasch com a nou abat”.’ABC’ també obre amb la taula de diàleg, tema al qual dedica la portada d’aquest dijous de manera monogràfica, amb una gran fotografia del president espanyol i el català al Palau de la Generalitat: “Sánchez pide tiempo a los independentistas”.I ‘El Mundo’, que obre portada igual que la resta de rotatius amb la taula de diàleg: “Aragonès exige a Sánchez “avances” en citas “discretas””. A sota, entrevista a Iván Duque, president de Colòmbia: “Es necesario que acabe la connivència del régimen de Maduro con el terrorismo”.