Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

El Departament dels Pirineus Orientals, sobre la Bressola: “Confirma el caràcter injust de la decisió de Perpinyà”

ACN Perpinyà.-El Departament dels Pirineus Orientals assegura que està al costat de la Bressola en relació al conflicte amb l’Ajuntament de Perpinyà pel projecte de liceu i diu que la […]

Agències 16/12/2021

ACN Perpinyà.-El Departament dels Pirineus Orientals assegura que està al costat de la Bressola en relació al conflicte amb l’Ajuntament de Perpinyà pel projecte de liceu i diu que la decisió judicial de suspendre el dret de preempció exercit pel consistori “confirma el caràcter injust de la decisió de Perpinyà”. En un comunicat, el Departament diu que ja va alertar el 15 d’octubre que l’Ajuntament no aportava cap projecte d’interès general i que la seva oposició no era “admissible”. En aquest sentit, recorden que fa més de 20 anys que treballen amb la Bressola i demanen que els tràmits per fer realitat el projecte es reprenguin des de la “serenitat”.

“El Departament continuarà donant suport al projecte de col·legi-liceu, conjuntament amb la Regió i l’Oficina Pública de la Llengua Catalana (OPLC)”, remarquen al comunicat.