Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

El delegat de l’Alt Pirineu i Aran es compromet a desplegar totes les delegacions del Govern

ACN Tremp.-El delegat territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, s’ha compromès amb les presidències comarcals de l’Alt Pirineu i la sindicatura d’Aran a desplegar totes les […]

Avatar
Agències 22/07/2021

ACN Tremp.-El delegat territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, s’ha compromès amb les presidències comarcals de l’Alt Pirineu i la sindicatura d’Aran a desplegar totes les delegacions del Govern. Pérez ha explicat que en un primer moment es desplegaran les de Salut, Territori, Interior, Ensenyament o Agricultura, donat que són les que ja estan pressupostades. El delegat ha indicat que la voluntat és incloure als comptes del 2022 les places dels delegats que manquen. Pérez s’ha mostrat partidari que estiguin distribuïts pel Pirineu i no s’ubiquin tots a la seu de la delegació de Tremp. Pérez ha ressaltat la importància que el Pirineu tingui una veu pròpia.

Amb les presidències comarcals i la sindicatura d’Aran han abordat temes com la necessitat del desplegament de la Llei de Muntanya o la candidatura dels Jocs Olímpics d’hivern. A falta de conèixer el projecte amb més profunditat, tots els responsables polítics dels Consells Comarcals i el Conselh Generau d’Aran s’hi ha mostrat partidaris per la dinamització econòmica que pot suposar i per la millora en infraestructures.