Dimarts, 19 d'octubre de 2021 - Edició 1181
La República

El CSIF denuncia procediments “obscurs” en el nomenament del cap de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols

ACN Sant Feliu de Guíxols.-La Central Sindical Independent de Funcionaris (CSIF) denuncia procediments “obscurs” en el nomenament del cap de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). […]

Avatar
Agències 14/10/2021

ACN Sant Feliu de Guíxols.-La Central Sindical Independent de Funcionaris (CSIF) denuncia procediments “obscurs” en el nomenament del cap de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Des del sindicat asseguren que el nou sotsinspector que accedirà al càrrec ho farà gràcies a una comissió de servei i no pas a través d’un concurs d’oposició. En un comunicat, CSIF que “com és habitual el consistori fa lo que li dona la gana” i ha escollit el policia enlloc de convocar la plaça. De fet, el sindicat assegura que el nou responsable de la Policia Local de Sant Feliu era un nom “conegut per tothom des de fa temps” i fins i tot, van registrar el seu nom davant de notari i no s’han equivocat.

CSIF també recorda que porten molts anys denunciant “l’obscurantisme” per part de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i les “irregularitats” que estan duent a terme i que ja han denunciat al Síndic de Greuges.Aquest mitjà ha contactat amb l’Ajuntament que declina fer declaracions al respecte.