Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

El CSIF defensa l’honorabilitat dels funcionaris de la DGT a Girona i lamenta l’externalització de serveis

ACN Girona.-El sindicat CSIF ha sortit en defensa de l’honorabilitat dels funcionaris que treballen a la Direcció General de Trànsit (DGT) a Girona, després del macrooperatiu policial d’aquest dimarts que […]

Avatar
Agències 11/05/2021

ACN Girona.-El sindicat CSIF ha sortit en defensa de l’honorabilitat dels funcionaris que treballen a la Direcció General de Trànsit (DGT) a Girona, després del macrooperatiu policial d’aquest dimarts que ha desarticular una xarxa de falsificadors de carnets de conduir. El sindicat ha recordat que l’informàtic detingut era un treballador extern i per això han lamentat que s’opti per subcontractar serveis en comptes d’ampliar la plantilla de treballadors públics. En un comunicat, el CSIF també ha afirmat que els treballadors de la DGT estan preocupats perquè l’informàtic accedia de forma habitual als seus ordinadors.

El sindicat també condemna que la DGT aposti per mantenir l’externalització dels serveis, com recentment s’ha fet amb la inspecció d’autoescoles. Segons el CSIF es tracta d’una pèrdua progressiva de treballadors que hi ha a Trànsit, sobretot a partir del 2010, que obliga a la subcontractació d’altres empreses per prestar els serveis que no poden fer els funcionaris.Per això, el sindicat demana que es dotin dels treballadors necessaris per evitar l’externalització dels serveis.