Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

El Cruïlla XXS programa tres nits temàtiques d’humor a la programació

ACN Barcelona.-El festival Cruïlla XXS ha anunciat que dedicarà tres nits a l’humor. El certamen tindrà lloc del 4 de juny al 25 de juliol a diferents escenaris de Barcelona […]

Avatar
Agències 14/05/2021

ACN Barcelona.-El festival Cruïlla XXS ha anunciat que dedicarà tres nits a l’humor. El certamen tindrà lloc del 4 de juny al 25 de juliol a diferents escenaris de Barcelona com l’Estadi Olímpic, l’Antiga Fàbrica Damm i el Disseny Hub, i les tres nits destinades a la comèdia seran les del 14, 15 i 16 de juny. La primera nit, la del 14, serà per a l’espectacle ‘La Ruina Show’, amb Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull. La nit del 15 serà la dels monòlegs, i comptarà amb Charlie Pee, Modgi, Oye Sherman, Adri Romeo, Irene Minovas, Marc Sarrats, Raquel Hervás i Xavi Daura. Finalment, la nit del 16 hi haurà un ‘roast’ sorpresa, el combat dialèctic en clau de comèdia entre dos humoristes que guanya el que és capaç d’humiliar de manera més cruel el rival.

Les tres nits d’humor complementaran el cartell musical del certamen, amb una cinquantena d’actuacions d’entre les quals destaquen les dels artistes com Ana Torroja, Victor Manuel, l’espectacle ‘Maestro’, Miss Caffeina, Ismael Serrano, Miquel Serra, Cepeda, Zoo o Joan Miquel Oliver, entre d’altres.