Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

El cribratge de Bonavista detecta un únic positiu asimptomàtic entre els 840 participants

ACN Tarragona.-El cribratge realitzat entre dijous i dissabte de la setmana passada al barri de Bonavista de Tarragona va detectar un únic positiu asimptomàtic de covid-19 entre les 840 proves […]

Avatar
Agències 13/04/2021

ACN Tarragona.-El cribratge realitzat entre dijous i dissabte de la setmana passada al barri de Bonavista de Tarragona va detectar un únic positiu asimptomàtic de covid-19 entre les 840 proves PCR que es van fer a les persones que s’hi van presentar voluntàriament. Es tracta d’un resultat més baix que en altres accions d’aquest estil, ha apuntat Salut. El cribratge va activar-se després de l’increment dels índex de SARS-CoV-2 a les aigües residuals de les darreres setmanes. Paral·lelament, des del dia 6 d’abril al barri s’han diagnosticat quinze casos de coronavirus en persones simptomàtiques.

El gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Ramon Descarrega, ha reconegut que les 840 proves fetes queden per sota de les perspectives de Salut, que se situaven entre les 1.000 i 1.500. A més, també ha obert la porta a “analitzar” si les persones que participen en les jornades de tests massius són els col·lectius als quals es vol dirigir específicament el Departament o si, en canvi, cal “realitzar altres estratègies molt més properes a aquelles persones o grups d’edat en els quals hi ha interès en fer el cribratge”.