Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

El creuer Norwegian Pearl deixa 2.500 passatgers a Barcelona per una avaria tècnica

ACN Barcelona.-El creuer Norwegian Pearl de la companyia Cruise Norwegian està atracat al Port de Barcelona després de patir una avaria tècnica que ha deixat uns 2.500 passatgers sense vacances, […]

Avatar
Agències 05/07/2019

ACN Barcelona.-El creuer Norwegian Pearl de la companyia Cruise Norwegian està atracat al Port de Barcelona després de patir una avaria tècnica que ha deixat uns 2.500 passatgers sense vacances, i ha obligat també a cancel·lar un altre servei que havia de marxar aquest divendres a les illes gregues i Itàlia des de Roma. En un comunicat, la companyia ha anunciat que retornarà el 50% del preu del creuer als passatgers afectats per l’avaria, i els oferirà un 50% de descompte per a futurs viatges. A més, ofereix 300 euros per vols de tornada a cada passatger. Els últims 80 passatgers han desembarcat abans del migdia i ja no queden passatgers a l’interior del creuer.

Pels futurs passatgers que havien d’anar a les illes gregues i Itàlia, en un creuer que sortia des de Roma però que no hi ha pogut arribar perquè s’està reparant a Barcelona, es retornarà el 100% del preu pagat. El creuer havia d’arribar aquest divendres a Civita Vecchia, última ciutat del creuer, però no ha pogut completar el viatge per l’avaria. Els tres dies que ha durat l’avaria, que seria una fallada elèctrica, els afectats s’han pogut quedar al Port de Barcelona. A les xarxes socials, diversos dels afectats denuncien el tracte de la companyia, i consideren insuficient la informació oferta i les compensacions.