Divendres, 3 d'Abril de 2020 - Edició 616
La República

El creador de la web per a empreses afectades pel MWC: “Tothom s’hi pot anunciar i oferir els seus estocs”

ACN Barcelona.-Els emprenedors Sergi Grimau i David Pugès han impulsat una pàgina web -helpafectadosmwc.info- perquè les empreses afectades per la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC) pugin vendre els seus […]

Avatar
Agències 16/02/2020

ACN Barcelona.-Els emprenedors Sergi Grimau i David Pugès han impulsat una pàgina web -helpafectadosmwc.info- perquè les empreses afectades per la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC) pugin vendre els seus productes sense sortida. “Tothom que ha patit la supressió del MWC s’hi pot anunciar i oferir els seus estocs”, ha explicat a l’ACN el mateix Grimau. “Empreses del món de la restauració, petits hotels, agències de disseny gràfic, fusters, retoladors o electricistes”, ha enumerat l’emprenedor. “Qualsevol petita o mitjana empresa trasbalsada per la cancel·lació del MWC hi podrà ofertar els seus articles, mobiliaris o serveis”, ha insistit Grimau, que apel·la també a la solidaritat de la ciutadania per comprar a la web aquests productes i serveis.

“Cal que la gent sigui conscient i prioritzi aquelles empreses que han patit els efectes de la cancel·lació del MWC 2020”, ha reflexionat en veu alta l’emprenedor barceloní. “Aquests petits gestos multiplicats poden canviar la situació i ajudar a moltes empreses que tindran dificultats en els propers mesos”, ha asseverat Grimau. A través d’un simple directori, la web farà de pont entre els empresaris damnificats amb productes sense sortida per la no celebració del MWC 2020 i qui pugui estar interessat en comprar algun article –vaixelles, prestatgeries, plantes, il·luminació- o servei a menys preu de l’habitual. “La idea d’aquest portal em va venir viatjant en cotxe i pensant com podia ajudar la meva amiga Renata, copropietària de Vivers Barri”, ha recordat l’emprenedor. El centre de jardineria de Gavà s’havia quedat amb un estoc de més de 1.000 plantes d’interior d’alta qualitat sense poder servir al MWC i van pensar en organitzar aquest cap de setmana un outlet amb les flors a preu de cost i descomptes de fins al 70%. La iniciativa –molt publicitada a les xarxes socials per Pugès i Grimau- ha estat un èxit total i ahir dissabte en menys de dues hores es van vendre totes les plantes. “La web té una filosofia similar i és molt transversal. Ara només fa falta que les empreses afectades hi participin”, ha valorat Grimau. “I que la ciutadania visiti el portal i triï un restaurant que ha patit la cancel·lació de reserves pel MWC, un professional que ha perdut els serveis contractats o una petita empresa amb excedent d’estoc”, ha assenyalat l’emprenedor. “És una oportunitat pels que necessiten ser ajudats i els que volen ajudar”, ha conclòs Grimau.

Relacionats