Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

El Copate farà una consulta ciutadana sobre el model energètic de les Terres de l’Ebre

ACN Tortosa.-El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre ha convocat una consulta ciutadana a Internet per ajudar a “definir el model energètic” del territori. Estarà oberta a […]

Agències 09/11/2020

ACN Tortosa.-El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre ha convocat una consulta ciutadana a Internet per ajudar a “definir el model energètic” del territori. Estarà oberta a tota la ciutadania i s’hi podrà participar fins el 30 de novembre a la web www.ebrebiosfera.org. Segons els responsables de l’organisme, la consulta serà “l’eix central” del procés de “transició energètica”. “El nostre objectiu és implicar a la població ebrenca en el canvi de model energètic al territori”, ha apuntat el president del Copate, Joan Alginet. Dins del procés, també s’ofereix a la ciutadania informació sobre els reptes actuals i les possibilitats del nou model.

El resultat del procés es presentarà el gener de 2021 per definir l’estratègia territorial per la transició energètica amb la voluntat de disposar, cap al 2030, d’un model propi, “basat en l’energia distribuïda i de proximitat i amb un retorn positiu per al territori”.