Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

El Consorci Sanitari amplia la plantilla d’infermeres d’Urgències de l’hospital de Vilanova i la Geltrú durant l’estiu

ACN Vilanova i la Geltrú.-El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf ha anunciat que aquest estiu reforçarà la plantilla d’infermeres d’Urgències de l’hospital Sant Antoni Abat de Vilanova […]

Avatar
Agències 08/07/2019

ACN Vilanova i la Geltrú.-El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf ha anunciat que aquest estiu reforçarà la plantilla d’infermeres d’Urgències de l’hospital Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú. Segons ha fet públic aquest dilluns, incorporarà una infermera més al torn de matí i una altra al de tarda, per tal respondre a una eventual manca de professionals i a l’augment de la població que hi ha durant les vacances. L’anunci ha arribat el mateix dia que el comitè d’empresa ha denunciat públicament que el Consorci Sanitari preveu traslladar dos metges d’Urgències -un per torn- de Sant Antoni cap a l’hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes. De moment, l’ens ha evitat respondre les crítiques sobre aquesta qüestió.

Al comunicat emès aquest dilluns, el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf defensa l’ampliació del servei d’infermeria a Urgències en base a una prova pilot feta els darrers mesos, “la qual ha permès reafirmar que la nova organització pot donar una millor cobertura assistencial, minimitzant els dèficits de disponibilitat de professionals mèdics”. “El nou sistema organitzatiu no significa en cap cas una retallada ni disminució dels recursos, ans el contrari, serveix per fer front a la manca de professionals, distribuint-los de manera més adient a les necessitats actuals”, ha afegit l’ens al mateix comunicat, sense cap referència explícita al trasllat de facultatius denunciat pel comitè de treballadors de Sant Antoni Abat.