Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

El Consorci d’Educació de Barcelona obre el període de preinscripció als Centres de Formació d’Adults

ACN Barcelona.-Des d’aquest dimarts i fins el 25 de juny, el Consorci d’Educació de Barcelona mantindrà oberta la preinscripció als Centres de Formació d’Adults públics de la ciutat de Barcelona. […]

Avatar
Agències 18/06/2019

ACN Barcelona.-Des d’aquest dimarts i fins el 25 de juny, el Consorci d’Educació de Barcelona mantindrà oberta la preinscripció als Centres de Formació d’Adults públics de la ciutat de Barcelona. Els majors de 18 anys o que compleixin els requisits per accedir-hi (com per exemple ser esportista d’alt rendiment, treballar en horaris no compatibles amb els centres convencionals, o estar en procés d’obtenir un permís de treball, entre altres) podran accedir a l’oferta. Enguany, i amb l’objectiu de donar visibilitat als centres de formació d’adults, el Consorci ha reeditat la campanya que, amb el lema ‘L’estímul per continuar aprenent’, vol recalcar que la formació d’adults és una porta oberta a aprendre i reprendre la formació.

L’oferta educativa que s’organitza en quatre grans àmbits: la formació bàsica, la formació en llengües, la preparació per a les proves d’accés i les competències transprofessionals.La matrícula tindrà lloc entre el 2 i el 9 de setembre i si hi ha vacants un cop es tanqui la matrícula, hi podrà optar l’alumnat en llista d’espera o aquell que no ha fet preinscripció.