Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

El Consell Interterritorial de Salut condemna de forma unànime els aldarulls del cap de setmana contra les restriccions

ACN Madrid.-El Consell Interterritorial de Salut ha condemnat de forma “rotunda i unànime” els aldarulls del cap de setmana a diverses ciutats de l’Estat espanyol contra les restriccions. En roda […]

Agències 04/11/2020

ACN Madrid.-El Consell Interterritorial de Salut ha condemnat de forma “rotunda i unànime” els aldarulls del cap de setmana a diverses ciutats de l’Estat espanyol contra les restriccions. En roda de premsa aquest dimecres després de la reunió amb els consellers autonòmics, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha afirmat que “aquest no és el camí” i ha destacat que és el primer cop que acorden una declaració conjunta amb les autonomies. “El camí és el que marca la ciència, el que indiquen els experts. Cal tenir confiança en això. El negacionisme, la banalització i les actituds incíviques i violentes no són el camí”, ha dit Illa, que ha fet una crida a “donar suport al treball de la ciència, dels professionals sanitaris i de la salut pública”.

“No s’han de produir aquest tipus d’actes”, ha defensat Illa, que ha volgut reconèixer “l’actitud exemplar” que té la “immensa majoria” de la societat.