Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

El Consell de Ministres licita el soterrament de les vies a Sant Feliu de Llobregat per 83,25 milions d’euros

ACN Madrid.-El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres la licitació de les obres de soterrament de les vies de Sant Feliu de Llobregat per 83,25 milions d’euros. Els treballs […]

Avatar
Agències 12/04/2019

ACN Madrid.-El Consell de Ministres ha aprovat aquest divendres la licitació de les obres de soterrament de les vies de Sant Feliu de Llobregat per 83,25 milions d’euros. Els treballs preveuen el cobriment de més d’1,5 quilòmetres de l’actual traçat ferroviari, la supressió del pas a nivell i la construcció d’una nova estació soterrada en un termini d’execució de 44 mesos. S’executaran entre els termes municipals de Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despí en el transcurs de 2.975 metres de l’actual línia ferroviària, per on circulen principalment els trens de les línies R1 i R4 de Rodalies.

Segons ha explicat el Ministeri de Foment en nu comunicat, l’actuació “garantirà la permeabilitat total entre els dos sectors del casc urbà del municipi, dividits històricament per la infraestructura ferroviària” i les instal·lacions seran “més modernes, plenament integrades i totalment segures”.D’altra banda, s’intentarà evitar afeccions a l’estructura de l’autopista B-23, millorar l’acessibilitat dels usuaris del ferrocarril a la futura estació i donar viabilitat al projecte d’implantació d’un tramvia en superfície promogut per l’ATM”.