Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

El consell d’administració de DIA accepta l’OPA del magnat rus Mijaíl Fridman

ACN Barcelona.-El consell d’administració de DIA ha expressat de forma unànime una opinió favorable a l’Oferta Pública d’Adquisició (OPA) del magnat rus Mijaíl Fridman, en considerar que és “la millor […]

Avatar
Agències 09/04/2019

ACN Barcelona.-El consell d’administració de DIA ha expressat de forma unànime una opinió favorable a l’Oferta Pública d’Adquisició (OPA) del magnat rus Mijaíl Fridman, en considerar que és “la millor alternativa” en les “actuals circumstàncies”, ha informat en un comunicat enviat a la Comissió Nacional de Mercats i Valors (CNMV). D’aquesta manera, el màxim òrgan de la cadena accepta l’oferta que contempla pagar 0,67 euros per acció formulada per L1R Invest Holdings, una societat propietat del grup Letter One de Fridman i que actualment controla el 29% del capital de DIA. En l’informe, DIA ha valorat l’OPA en 417.070.000 euros. A més, el consell ha manifestat la seva decisió d’acceptar l’oferta amb les accions de l’autocartera disponibles.

El consell d’administració ha recordat que depèn de cada accionista decidir si accepta o no l’oferta en funció dels seus interessos i situació particulars. El termini d’acceptació de la oferta és fins el 23 d’abril.