Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

El Consell Comarcal del Segrià denuncia la “deixadesa” de l’ETT Noawork amb els temporers confinats a Seròs

ACN Seròs.-L’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Segrià, en col·laboració amb el Banc dels Aliments de Lleida, ha portat 320 bosses d’aliments a l’alberg de Seròs per tal […]

Avatar
Agències 11/06/2020

ACN Seròs.-L’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Segrià, en col·laboració amb el Banc dels Aliments de Lleida, ha portat 320 bosses d’aliments a l’alberg de Seròs per tal que els 40 temporers que estan aïllats preventivament a l’allotjament -després que un company de feina donés positiu en covid-19- puguin passar més d’una setmana de confinament. Aquests ajuts d’urgència consten bàsicament d’aliments de primera necessitat, però també d’alguns productes d’higiene. El vicepresident del Consell, Toni Bosch, ha denunciat que els temporers “han estat dos dies sense menjar perquè l’ETT Noawork, que els va contractar, no els ha donat cobertura alimentària durant l’aïllament, com sí fan la resta d’empreses del sector de la fruita”.

Dimarts a la nit, en tenir coneixement de la situació, treballadors de l’ens comarcal van fer una primera entrega de 40 bosses d’aliments i productes de primera necessitat als temporers i la resta s’han portat aquest dijous. D’altra banda, aquesta setmana el Consell del Segrià ha reforçat el personal que es dedica al control i seguiment de la campanya de la fruita als diferents municipis de la comarca, així com a l’atenció social de les persones nouvingudes que ho necessiten. A més de les dues tècniques de l’àrea d’immigració i nova ciutadania, a l’equip de treball s’hi van sumar dilluns dues treballadores socials i una psicòloga, gràcies a un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). També s’han incorporat altres treballadors de l’àrea social en diversos ajuntaments del Segrià.