Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

El Consell Comarcal del Baix Empordà constitueix la Taula d’Accessibilitat Turística

ACN La Bisbal d’Empordà.-El Consell Comarcal del Baix Empordà ha constituït aquest dimecres la Taula d’Accessibilitat Turística formada per representants del consell i entitats de col·lectius de persones amb discapacitat. […]

Avatar
Agències 28/04/2021

ACN La Bisbal d’Empordà.-El Consell Comarcal del Baix Empordà ha constituït aquest dimecres la Taula d’Accessibilitat Turística formada per representants del consell i entitats de col·lectius de persones amb discapacitat. Aquesta taula es reunirà de forma anual per garantir que la comarca del Baix Empordà sigui accessible per a tots els tipus de públics i en aquesta primera trobada s’ha presentat el pla d’accessibilitat a totes les entitats convidades. A més, s’ha acordat que les entitats visitaran els establiments que tinguin el segell comarcal d’accessibilitat per comprovar que es compleixen amb tots els requisits.

El Consell Comarcal del Baix Empordà fa un pas més per a convertir la comarca en una destinació turística accessible i per això aquest dimecres ha constituït la primera Taula d’Accessibilitat Turística. Es tracta d’una taula que està formada per MIFAS, Associació Centre de Persones Sordes del Baix Empordà i Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3. Totes elles són entitats de col·lectius de persones amb discapacitat i l’objectiu és que a través d’aquest punt de trobada s’avanci per a l’accessibilitat de les destinacions turístiques del Baix Empordà.En la primera trobada d’aquest dimecres, els representants del Consell Comarcal del Baix Empordà han presentat a les entitats el pla d’accessibilitat que ha estat elaborant l’organisme. A més, també s’han acordat quines accions es faran per vetllar que es compleixi aquest pla.Entre d’altres, s’ha conclòs que les entitats visitaran els establiments que tinguin el segell comarcal de servei turístic accessible per comprovar que es compleixen amb els requisits fixats. També s’ha aprovat que es faran cursos de formació comarcal centrats en l’accessibilitat turística.